Kreatywne podejście do lodów

Kreatywne podejście do lodów

W marcu odbyły się kolejne dwa spotkania w ramach projektu edukacyjnego „KREATYWNE WARSZTATY LODOWE Z SCHOLLER ICE CREAM”. Głównym celem warsztatów jest rozwijanie pasji i zainteresowań uczniów w zakresie komponowania deserów lodowych na bazie lodów „SchollerIceCream”. Uczestnikami spotkania byli uczniowie z klasy II TŻ i ITŻ, którzy pod opieką p.Joanny Pac tworzyli receptury na kreatywne desery lodowe. Motywem przewodnim deserów były lody o smaku syropu klonowego z karmelizowanymi orzeszkami „Maplevalnut”.

 

Źródło: FB ZSR w Sokółce

Zdjęcia


W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb.
Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym.