Było smażenie, pieczenie gotowanie, blendowanie...

Było smażenie, pieczenie gotowanie, blendowanie...

Oj, działo się działo w sobotę w naszym klubie. Smażenie, pieczenie gotowanie, blendowanie i mnóstwo ciekawostek dotyczących tego jak dobrze i smacznie gotować. Warsztaty, które realizowaliśmy w ramach projektu "Kamioneczki kulinarnie-odkrywamy zapomniane" poprowadził Mariusz Dąbała - znany kucharz, który z polską reprezentacją zdobył brązowy medal na Międzynarodowej Olimpiadzie Kulinarnej w niemieckim Stuttgarcie. Projekt dofinansowano ze środków programu "Działaj lokalnie "Polsko-Amerykańskiej Fundacji Wolności realizowanego przez Akademię Rozwoju Filantropii w Polsce oraz ośrodek Działaj Lokalnie, Fundację "Sokólski Fundusz Lokalny" w Sokółce, Gminę Sokółka oraz firmę Metal-Fach i Sokólski Ośrodek Kultury.

KGW Kamioneczki

 

Zdjęcia


W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb.
Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym.